Essence Silky Touch Babydoll Allık

/
2 Comments

Merhabalar :)

Güzel bir günden daha hepinize günaydınlar :)

Güzel bir anneler günü, bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum :)

Essence Silky Touch Blush, tekrar allık kullanmaya başladım başlayalı favorilerimden biri oldu.
Üzerindeki şekil bozulmasın diye fırçayla hafif hafif dokunarak uyguluyorum yüzüme :)


Elimdeki ürün 20 numaralı Babydoll. Yakında tüm seriyi alırsam şaşırmam sanırım :) Ama kendimi engelleyip başka markalara da yer açmak istiyorum :)


İşte bu bizim güzel ve hafif rengimiz.. Çok tatlı bir pembe, açıkçası kendime de çok yakıştırıyorum :)

Bu tarz ara tonlara bayılıyorum... Açık renk bir cilt tonuna sahip olduğum için de neredeyse bütün renkler gidiyor, o açıdan şanslı görüyorum kendimi :)


Bu da flaşlı rengimiz. Açıkçası kalıcılığından ve renk vermesinden çok memnunum, 3 haftadır neredeyse her gün kullanıyorum ve daha olumsuz bir yanını görmedim. Uygun fiyatlı ve güzel bir allık arıyorsanız Essence'in allıklarına bakmanızı mutlaka öneririm.

Bu arada geciken bir teşekkür olsa da Essence ailesine çok teşekkür etmek istiyorum. Bulunduğum ülkenin dilini yeni öğrenmeye başladım ve Essence ürünlerinin nerede satıldığını da bulamadım. Türkiye sayfasından Essence'e bir mail attım ve mailde durumumu açıkladım ve kısa bir süre içerisinde ingilizce Essence ürünlerini nerelerden satın alabileceğim konusunda bir mail aldım. Kendilerine ilgileri ve hızlı- uluslararası çalışmaları için teşekkür ediyorum :)

Siz hangi allıkları kullanıyorsunuz?

Sevgilerle :)






You may also like

2 yorum:

  1. Açık tenli olman çok güzel bir avantaj ben kumralım biraz daha koyu tonlar daha iyi görünüyor bende de :)
    Aslında Essence allıkları çok sevemedim en severek kullandığım allık şu an PASTEL'in meşhur allıkları oldu..
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım Essence'in allıkları daha çok açık renkli bayanlar için. Ben çok memnun kaldım çünkü fırçayı azıcık bile değdirsem hemen rengini veriyor ve kalıcı.. Malesef pastel'in allıklarını deneme fırsatım olmadı ve de olmayacak sanırım :(

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou