Miss Sporty Ohh Blushed Again Flirtatious Allık

/
2 Comments


Merhabalar,

Bu gün bir allıkla karşınızdayım.

Biliyorum şu aralar Türkiye'de bulunmayan markalardan gidiyorum. Fakat çok yakında Türkiye'den erişilmesi kolay markalara da değineceğim. Bu postlarda yakında yurt dışına çıkacak, şu anda yurt dışında yaşayan ya da yurt dışına çıkacak yakınlarınız varsa onlara bir istek listesi yapmanıza yardımcı olacak postlar :P




Bu allık iki renkten oluşuyor, ortası açık pembe etrafı biraz daha koyu hafif kahvemsi bir pembe. Fakat her türlü çok açık bir renge sahip. 006 nolu Flirtatious allığı tercih ettim.




Bu allığın kutusu, görünüşü ve adı çok hoşuma gitti. "Ohh you blushed me again" tarzındaki yazı da çok sevimli geldi :) Eski kaplarında uzun uzun you blushed me again yazıyordu :)

Daha önce de belirttiğim gibi Miss Sporty fiyat açısından uygun bir marka. Fiyat açısından uygunluğunun bir diğer sebebi de daha az gramaj ve küçük kutulara sahip olmasından ötürü geliyor.



Küçük bir kapta o yüzden genel olarak iki rengi birden karıştırarak sürmek zorundasınız. Eğer ille de çok açık pembe kısmı istiyorsanız küçük bir fırçaya sahip olmanız gerekecektir. Öteki türlü normal allık fırçaları birazcık büyük kaçıyor bu küçük sevimli allığa. 



Bu flaşlı çekim. Allığın rengi çok açık olduğundan pek belli olmamış. Daha çok allığın olduğu alan parlak ve açık renkli duruyor.

Bu allığın sevdiğim yanları, kutusu, fiyatı ve rengi, sevmediğim yanları ise tozutuyor olması. Bir de daha çok açı tenli bayanlar için üretilmiş sürüldüğün de doğal ve hafif bir pembelikle birazcık da cilde aydınlık veren bir ürün. O yüzden esmer bayanlarımıza gideceğini çok düşünmüyorum. Yani renk ciltlerinde belli olmayabilir.

Şu aralar allık olarak eksik kaldığımı fark ettim ve de yeni allıklarla koleksiyonumu tamamlamak istiyorum :)

Sizin favori allıklarınız hangisi ?

Sevgilerle :)


















You may also like

2 yorum:

  1. ben color me 402 ye aşığım çok kaliteli bence

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou