Missha BB Boomer

/
3 Comments

Merhabalar Efendimmm :)

Güzel bir günden daha size günaydınlar :) Her ne kadar hava soğuk ve kapalı, 2 gün sonrasına da çok önemli bir sınavım olsa da, güzel bir gün :)

Bugünkü ürünümüz severek kullandığım ürünlerden biri, bir Ebay ganimeti olan Missha BB Boomer.


Ürünümüze yavaşça bir göz atalım :)

Bu bir aydınlatıcı bb krem bazı. Cildimizin daha aydınlık görünmesine, bb kremin etkisini ve ciltte kalışını uzatmaya ve içerdiği antioksidan, nemlendirici maddelerle de cildi nemli ve genç tutmaya yarıyormuş.


Pompalı kapaklı, ama pompasından gelecek miktarı ayarlayabiliyorsunuz. Yavaş yavaş basarak daha çok ürün geliyor, elinizi çektiğiniz anda veya hızla bir kere basarak az ürün elde ediyorsunuz. Ama bu ürün öyle ufacık bir miktarı tüm yüze yeten ürünlerden değil, o yüzden birazcık alıştırma yapmak gerekiyor :)


Ürün 40 ml. Açıkçası hiç bitmesini istemediğim ürünlerden biri. Bu arada bahsetmiştim Koreli oda arkadaşımda Mishha Signature kullanıyor. O da kesinlikle Missha'nın bazı ile birlikte kullanıyor. Yalnız onun bazı tamamen beyaz.


Bunda ise içerisinde pembelik var. Hatta baya koyu bir pembe :) Ama tabi ki de sürünce hepsi kayboluyor. Ama kesinlikle bütün ürünü yüzünüze yedirdiğinizden emin olun.


Yüzünüze çok doğal bir aydınlık veriyor. Hatta beyazlık. Bunu uygulayıp normal cilt tonuma uygun bb krem kullanıp ardından da gün ışığına çıkınca, ne kadar beyazmışsın sen diyorlar. Valla oda da aynada o kadar beyaz gözükmüyorum :)


Bence bu baz ciddi anlamda çok güzel. Fiyatı 10 Dolar civarında bir şeydi. İyiki de almışım. Yine alacağım kesin. Keşke biraz daha yoğun olsaydı. En azından boynuma falan da sürerdim, renk farkı oluşmazdı :)

Gelen güneşli günlerle beraber renk farkı birazcık can sıkıcı olabiliyor malesef :)

Ürünün en sevdiğim yanları cilde hoş bir aydınlık vermesi, anti oksidan özellik içermesi ve bb kremin duruşunu güzelleştirip kalıcılığını artırması.

Tek eksisi sadece 40 mllik bir ürün olması, çok kolay erişilememesi ve de yoğun olmayışı sebebiyle daha çabuk bitebilecek bir ürün olması.

Siz ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sevgilerle :)










You may also like

3 yorum:

  1. Çok etkilendim, hemen alınacaklar listesine ekledim. Missha'nın bb kremleri çok güzel görünüyor bir tane de onlardan alabilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef daha postunu yayınlayamadım ama bende missha bbyi çok severek kullanıyorum.

      Sil
  2. Yağlı bir cilde sahibim misshanın cho bo yang bb kremini almak istiyorum baz olarak boomer uygun mu sizce ? Parlama problemi yapar mı ?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou