Elizabeth Arden Visible Difference Creme Complexe Hydratante

/
2 Comments

Merhabalar,

Günaydınlar herkese :)

Uzun zamandır leke giderici kremler kullanıyordum ve bir süreliğine bu kremlere ara vermeye karar verdim.

Cildimin hem dinlenmeye hem de nemlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Zira çatık kaşlı ve de çok fazla kaşlarımla mimik yapan bir insan olduğum için alnımda kırışıklıklar çıkmaya başladı.

Bende tercihimi  Elizabeth Arden Visible Difference'dan yana yaptım.


Bu krem sanırım 2010 yılında en iyi nemlendirici ödülünü olmuş. Malesef kutusunu attığım için size tam bir bilgi veremiyorum bu konuda :(

Krem 75 ml ve de büyük cam bir kavanozu var. Hafif ağır bir kavanoz ama sorun değil benim için. Tek sevmediğim yanı ağzının biraz dar olması oldu. Nitekim üst kısımlardan bitince dibe inmesi biraz zor olacak.


Ara kapağı var. Hoş bir detay. Genelde ara kapaklı ürünleri severim. Ürünün kapağa bulaşmasını ve de döküle riskini engelliyor. Genel olarak çok fazla yaşam alanı değiştirdiğimden bu tür şeyler sürekli çantamda benimle taşınıyrlar.


Bu da kremin yapısı. Birazcık vazelin tarzı bir yapısı var. Kremsi değil, ele alması hafif zor. Kremin sadece günde bir defa kullanılması öneriliyor, gece ya da gündüz. Ki bence gündüz kullanmaya pek uygun bir krem değil, kalın bir yapısı var, çok az uygulamak gerekli, biraz fazla kaçırırsanız kremi yüzünüzde hissediyorsunuz tabaka halinde, o yüzden en temizi gece kullanmak.


Krem 14 günde cilt üzerinde gözle görülür bir değişiklik yaratacağı iddiasında. 14 gün sürekli kullanımda daha nemli, aydınlık ve yumuşak bir cilt elde edeceğiniz vaad ediliyor.

Bence işe yarıyor gibi. 2 haftadan biraz daha uzun süredir kullanıyorum. Çok yoğun bir krem ve ciddi anlamda nemlendirici özelliği var. Aslında bu kremin bana hızlı etmesi normal. Çünkü ben sürekli cilt bakımı yapan, cildine özen gösteren ve de sorunsuz bir cilde sahip bir insanım. Bu krem daha çok yıpranmış, dış etkenlerden zarar görmüş ya da kuru ciltlere sahip insanlar için olan bir krem.

Onlarda çok daha güzel ve fark edilir bir şekilde etki edeceğine inanıyorum. Fiyatı yanılmıyorsam 80 tl civarında bir şeydi.

Siz hangi kremleri kullanıyorsunuz ?

Sevgilerle :)







You may also like

2 yorum:

  1. Diadermine nemlendirici Krem kullanıyorum bende Gratis'ten iklili set olarak almıştım memmunum aslında ama Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant kremi hala satııyorsa onu denemek istiyorum :)bir çok blogda bu ürünün süper olduğuna dair şeyler okumuştum...
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kremi hiç duymamıştım.. Ona da bir bakayım..

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou