Skin 79 Intense Classic Balm BB Cream

/
4 Comments

Skin 79 Intense Classic Balm BB Cream.

Kutusunun üzerinde yazanlar aynı zamanda bb kremin üzerinde de yazıyor ve de size bir üründen bekleyebileceğiniz herşeyi vaad ediyor.

UV 35 koruması
Nemlendirme
Yatıştırma
Beyazlatıcı etki
Kapatıcılık..


Çok enteresandır ürün 43.5 gr :)


Ürünü e bay den aldım. Malesef ki Türkiye'de bulmanız birazcık imkansız. 10 dolar civarında bir fiyatı vardı.


Ürün döndür aç kapaklı(bilemiyorum bu tarif düzgün oldu mu :D artık türkçem de gerilemeye başladı.)

Skin 79'un bu bb si ve Missha Perfect Cover 13 numara benim bir bb kremden ne beklemem gerektiğini öğretti bana. İkisi de tam anlamıyla fikrimi değiştirdi bb kremler hakkında diyebilirim. Aslında Uzak Doğu'dan gelen bütün bb kremler belli bir kalitenin üzerinde ama yine de arada fark oluyor tabi.


Bu bb krem tek renk malesef. Ne çok beyaz tenlilere olur ne de esmerlere. Pembe- gri alt tonlu bir renk fakat çok sürüldüğü zaman hafif pembemsi bir renk çıkıyor ortaya.


Kapatıcılığı güzel ve suya dayanıklı bir ürün. Duşa çekimi yaptıktan sonra girdim ve de test etmek için elimdeki kremi de çıkarmadım. Su da kesinlikle elimden çıkmadı. Anca duş jeli şampuan değdiğinde çıkmaya başladı. Su kreminin üzerinden akarken damla damla bb kremin olduğu yerde kalıyor. Neyse bu elimdeki flaşsız çekimle bb kremin rengi.


Bu da flaşlı çekimde ki rengi. Görüldüğü gibi kapatıcılığı iyi. Yoğun bir krem elinize aldığınız ufak bir miktar tüm yüzünüze yetebiliyor. Ben severim böyle ürünleri. Eğer çok beyaz bir görüntüsü istiyorsanız malesef renk olarak size önerebileceğim bir ürün olmayacak. Anca altına yeşil kapatıcı kullanır ya da bb krem bazı olan bb boomer kullanırsanız rengi biraz daha açılacaktır.

Ben bu kremi fırçayla uyguluyorum. Elimin üzerine azıcık bir miktar döküp tüm yüzüme bb boomer'ın üzerine yediriyorum. Her dört beş saate üzerine sürdüğünüz pudrayı yenilemeniz gerekebilir.

Ben bu bb kremi öneririm kesinlikle. Ben memnun kaldım. Eğer rengi sizin için sorun değilse kesinlikle deneyin derim ben. Çok açık renkli olmayan ürünler yaz için gayet ideal gibi duruyor :)

Bu arada beyazlatıcı etki konusunda gelince, ürünün rengi beyaz değil,sizi de çok da beyaz göstermiyor fakat içeriğinde cilt rengini açan maddeler var. Bu da tabi ki uzun kullanım sonucunda işe yarıyor.

Skin 79 benim ideal yazlık bb kremim olacak sanırım.

Bu arada görüşlerimin kişisel olduğunu tekrar vurgulamak isterim. Bu ürünleri internetten aldığımız için deneme yanılma ile alıyoruz, o yüzden resimlerde rengini size en iyi şekilde yansıtmaya çalıştım.Eğer sizde internetten satın almayı düşünüyorsanız bunlar kesinlikle benim görüşlerimdir ve de memnun kalmama riskiniz olduğunu lütfen unutmayın derim. Bu ürünler genelde ara ten tonları için yapılmış ürünlerdir, neredeyse her cilt tonuna uyması için. Fakat çok beyaz tenli ya da esmer bayanlarımız renk konusunda kesinlikle zorlanacaklardır.

Bunu ufak bir hatırlatmaydı, umarım bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemişimdir.

Sevgilerle :)








You may also like

4 yorum:

  1. bb krem değil de oje dikkatimden kaçmadı, çok şeker. benzer bir renk bende de var ama bunu da merak ettim açıkçası?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onunda postu gelecek canım :) Essence'den :)

      Sil
  2. Arkadaşlar http://skin79.com.tr sitesinden alabilirsiniz bu ürünleri. Türkiye'de satılıyor artık.

    YanıtlaSil
  3. Sitenin tam linkini vereyim, belki nerden alınacağını merak edenler vardır: http://skin79.com.tr

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou