Rimmel London Jel Eyeliner

/
6 Comments

Kendime Rimmel'den ruj alırken bu jel eyelinerı da gördüm. Hazır gelmişken bunu da bir alıp deneyeyim dedim. Daha önce hiç jel eyeliner kullanmamıştım. Ama L'oreal'in jel eyelinerını denemiştim. Fakat 40 tl fiyatı artı L'oreal markasına olan empatim yüzünden almadım. L'oreal'e 40 vereceğime üzerine biraz daha para koyar MAC alırım.


Fakat açıkça söylemek istiyorum ki Rimmel'i deneme şansım olmadan almıştım. Deneseydim kesinlikle almazdım.


Kavanoz yapısında çok küçük bir kutusu var. Anca kendi ince fırçası girebilecek şekilde. Eğer açılı fırça ile sürmek isterseniz fırçayı çok oynatabileceğiniz bir alan yok. Genel olarak eyelinera değdiriyorsunuz fırçayı. Azaldığında kabın dibinde kalan eyeliner'ı kullanmak zor olacak.

(flaşlı)

İyi ki elimde hala diplinerlarım var. Çünkü eğer olmasaydı ve bu eyeliner yeterince siyah olmadığı için bana yetmeyecekti. Genellikle farı aşırı ön planda kullandığım makyajlarda bu eyelinerı tercih ediyorum. Böylece hafif buğulu ve de çok abartılı bir görünüm yaratmamış oluyorum.

(Flaşsız)

Bazen de far niyetine kullanıyorum. Siyah farın yeterince koyu olmadığı ve ya yoğun olduğunu hissetmediğim zamanlarda özellikle.

Rengi ve kullanışsız kutusuyla beni hayal kırıklığına uğratsa da yine de çok kullandığım ürünlerden birisi oldu kendisi.

Buğulu göz makyajlarında son derece işe yarar.
Ama simsiyah ve kullanışlı bir eyeliner istiyorsanız Rimmel'i önerebileceğimi pek sanmıyorum.

Sizden güzel jel eyeliner önerileri bekliyorum.

Sevgilerle :) 







You may also like

6 yorum:

  1. canım ben maybelline color tattoo - timeless black ve essence - midnight in paris kullanıyorum. color tattoo krem far ve essence'e göre daha katı. essence ise çok yumuşak. ikisinin de rengi mat siyah.
    birde maybelline yeni eyeliner çıkardı, 3 rengi var ama ben kullanmadım yorum yapamayacağım :)
    hatta şuan gratis ve watsonslarda maybelline color tattoo & maybelline eyelinerlar %30 indirimle 11 tlye geliyor. essence eyelinerın fiyatı ise 10 tl gibi bir şeydi sanırım :) bunlardan sende var mı bilmiyorum ama öneri isteyince yazayım dedim çünkü fiyatlarına göre iyi iş çıkartıyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline'in jel eyelinerını duydum ama burada henüz görmedim. Bir de ben Türkiye'de yaşamıyorum canım o yüzden burada indirim yok malesef :) ama çok uyuz bir durum burada öyle çok da indirim olmuyor, bütün güzel şeyleri de kaçırıyorum :( Essence de burada satılıyor sanırım ama ben daha hiç standını falan görmedim :( İnanır mısın bir arkadaşımın far hediyesi dışında hiç essence ürünüm yok :(

      Sil
    2. canım kusura bakma ben Türkiye'de yaşamadığını bilmiyordum :( ama maybelline ürünlerini orada da bulabilirsin hem orda daha ucuzdur :) essence var mıdır bilmiyorum ama essence ürünleri hem çok cici hem de güzel inşallah bulabilirsin :(

      Sil
    3. Yok canım sorun değil ne demek :) valla ben Türkiye'de ki fiyatları bilmediğim içinpek bir karşılaştırma yapamıyorum malesef. Ama ucuzsa da aşırı ucuz değildir. Çünkü burada çok ucuz markalar da var ve de genel olarak belli bir kalitenin üstündeler :)

      Sil
  2. mrb canım güzel yazı olmus bende eyelıner kullanan bırı olarak begenmedım bu ürünü banada beklerim
    http://cansuandic.blogspot.com/2013/03/anneler-gunune-ozel-cekilisim-var.html

    YanıtlaSil
  3. Loreal markasına olan empatim derken ? Kendini lorealin yerine mi koyuyorsun ? Empatinin anlamını bilmiyorsun sanırım.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou