Rimmel Lasting Finish by Kate 03 Ruj

/
6 Comments

Merhabalar,

Rimmel Kate serisi ikinci rujumla karşınızdayım.


Doğal her güne kullanabileceğim bir ruj olduğu için kendisini tercih ettim. Gayet dayanıklı güzel bir ürün.


Rengi bu şekilde :) Kahve alt tonlu bir pembe.


Bu flaşsız rengi. Aslında daha ten rengi gibi olan bir ruj alma için gitmiştim. Fakat bu daha güzel geldi gözüme. Ondan dayanamadım bunu aldım :)


İyi ki de almışım çünkü çok güzel bir ruj günlük kullanım için favorilerimden biri oldu kendisi de.

Sanırım yine bir favorilerim başlıklı yazı hazırlasam olacak.

Bu arada bir site de Rimmel'in hayvan deneyi yaptığı ile ilgili bir yazı okudum. Bu konu da net bir bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. 

Sevgilerle :)





You may also like

6 yorum:

  1. aslına bakarsan hayvanlar üzerinde test yapmıyoruz yazısı görmediğimiz her marka testi yapıyordur yanı bırcogu ıcler acısı ama ne yazık kı yeteınce bılınclı degılız bu konuda :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ama pek çok hayvan deneyi yapmayan markada ürünlerinin üzerine hayvan deneyi yapmıyoruz yazmıyor, mesela Flormar, mesela Astor, bu tür ibareler genelde cilt bakım ürünlerinde var sanırım :(

      Sil
  2. iyi ki bunu almışsın harika bir renk! güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, günlük kullanım için çok iyi bir tercih :)

      Sil
  3. dudağında da görseydik ya :) bu tonlar tam benim tonlarım ama zaten silik renkler olduğu için çabuk kayboluyor. bu tonlarda iyi kalıcılıkta birşeyler bakıyorum.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım kesinlikle çabuk kaybolmuyor. Zaten çok da ince bir yapısı yok bu rujların. Dudak da kalın bir tabaka halinde kalıyor ve de hiç bir rahatsızlık yaratmıyor.. istersen almadan önce bir dene ama ben memnunum bu rujlardan gördüğüm kadarı ile de herkes memnun :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou