Mart Ayının Favorileri/ Çok Kullanılanları

/
1 Comments

Bazı zamanlar da bazı ürünleri çok fazla kullandığımın farkına vardım. Kimini bitirmek için kimini de cidden çok sevdiğim için. O yüzden de bu postu hazırlamaya karar verdim.

Bunlar toplu görünüşü. Tabi eklemeyi unuttuğum şeyler de var.. Çünkü ciddi anlamda full makyajla dışarı çıkan bir insanım :)


Rimellerle başlayalım :)

Bu rimeller kesinlikle benim favorilerim. Hepsi de favorim.
Golden Rose
Max Factor
Flormar Rotating

Malesef ki Golden Rose ve Flormar Rotating bitmek üzere. 
Malesef Golden Rose'un yazısını yazamadım. Çünkü zaten uzun zamandır kullanıyorum ve bitmek üzere. Eğer kirpiklerime uygulayıp fotoğrafını çekseydim yanıltıcı olurdu çünkü ilk zamanki etkiyi yaratmıyor artık. Fakat tarak uçlu bir fırçası var. Alt kirpikler için mükemmel. Daha önce Oriflame'in tarak uçlu rimelini kullanmıştım o da güzeldi. Fakat fiyat ve ulaşılabilirlik açısından Bu rimel her zaman tercihim olacak gibi.

Max Factor False Lash Effect Mascara. Bunun postunu hazırlamaya bir türlü vakit bulamadım. En kısa zamanda hazırlayacağım. Simsiyah rengi ve elde ettiğim sonuçtan memnunum. Bu rimeli de her gün kullanıyorum. Buna bir muadil bulana kadar bu rimele devam, biliyorsunuz Max Factor'ü hiç sevmiyorum ve de pahalı buluyorum. Gerçi bu rimel 30 tl gibi bir şeydi sanırım. Tam hatırlamıyorum.

Flormar Rotating hakkında fazla konuşmayacağım hoş bir maskara en güzel zamanı tamamen doluyken öteki türlü sıradanlaşıyor biraz. O yüzden yeniden alacağımı sanmıyorum. Onun postu da burada.


Kontur olayına çok taktığım bir zamanda alınmış bir ürün. Genel olarak memnunum ama şu anda sadece dark rengini kullanıyorum konturlamak için. Favorilerimden değil ama elimde sadece bu var ve bitsin istiyorum. Flash rengini hiç kullanmadım çok simli bir renk hiç doğal değil ben geceye bile kullanmam açıkçası ki kullanmadım da..
Light rengi de çok pembe alt tonlu bir ara kullanıyordum ama bu rengi de. Şimdilik öylesine çektim fotoğrafı çünkü buna özel bir post da hazırlayacağım.

Ama bir daha alacağımı sanmıyorum. Favoriden çok, çok kullanılan, bitirilmek istenilen durumunda..


Benim sevgili MUA paletim. Dışı ne kadar kalitesiz ise içi de o kadar kaliteli. Bu paletinde postu yok henüz. Çünkü ciddi anlamda her rengini kullanıp bütün iyi kötü yanlarını görmek istedim hazırlamadan önce. Ama kendisi benim favori far paletimdir. Neredeyse her gün kullanıyorum bunu.


Oriflame Üçlü Kapatıcı ve Cecile Aydınlatıcı kapatıcı.

İkisi de favorilerim arasında. Çok fazla konuşmayacağım çünkü ikisinin de postu var.

Oriflame için buraya
Cecile için buraya


Bu iki bb krem de favorim aslında. Hoş şimdi yenilerini aldım dayanamadım yine :( Aynı zaman da Pure Beauty'yi bitirmek de istiyorum. 9 aydır benimle. 4 ay yoğun bir şekilde kullandım hatta belki daha da fazla hala anca yarısında. Nasıl bereketli bir üründür bu bilemedim.
Petit Shimmering ise doğallığı, hafif yapısı ve 45 faktörlü koruması artı ucuz fiyatı ile gönlüme taht kurmuştu.

Pure Beauty postu için buraya
Holika Holika Petit Shimmering Postu için buraya


Bunlar da benim favori rujlarım. Renk artı kalite olarak bayılıyorum kesinlikle favorilerimdendir kendileri :)
Neyse zaten yeterince uzun bir post oldu. Rujlar soldan sağa 

Oriflame Vintage Nude postu için buraya
Solid Waterproff postu için buraya
Miss Sporty Perfect  Color için buraya
Rimmel Kate Moss Long Lasting 102 için buraya

Yorumlarınızı bekliyorum mutlaka :)

Sevgilerle :)









You may also like

1 yorum:

  1. bloğunuz çok güzel,takipteyim,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou