Flormar Matte Terracotta M108

/
7 Comments

Bu ürün Flormar'ın Matte serisinden olup mat olmayan farlarından biri sanırım :)Çünkü aydınlatıcı bir yapısı var.


4 gr lık bir ürün. M108 numaralı.


Dediğim gibi bu renk için çok da mat olmayan aydınlatıcı özellikli bir yapısı var. Yapısı dokusu ve pigmentasyonu ile sevdiğim bir ürün. Rengi de hoş bence.Doğal bir aydınlık veriyor gözlere.


Bu da flaşlı çekilmiş hali. Dediğim gibi verdiği aydınlık çok hoş. Diğer mat serisi farlar ciddi anlamda matlar. Bende bir de kahvesi var bu farların.

Sizde hangi renkleri var ?

Sevgilerle :)






You may also like

7 yorum:

  1. far kullanamıyorum pek kalem tercıh edıyorum cokda makyaj yapmam zaten :) sankı far kullanmak ıcın makyajı tastamam yapmak gerekıyormus gıbı gelır bana :/ ben az makyaj yapanlardanım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben az makyaj yapmam gerekse bile mutlaka en azından açık renk bir far sürerim gözlerime ya da ten renginden bir kaç ton açık. Hem çok belli olmaz hem de gözü daha büyük gösterir :) o yüzden açık renk farların yeri bir ayrıdır bende :)

      Sil
    2. gozlerım ıcın bı kardescegızım hep koca gozlu bedıs ablaa derdı :D o kadarda buyuk degıller ama :D demekkı buyuk gosteren seyler yapmamlıyım dıye acık renk farları bırakmıs olabılırım bend ekullandıgımda koyusunu pek kullanamazdım zaten unıv deyken ancak yaslandım bıraktım m:P

      Sil
    3. Öyle demeyin canım :) ama ben yine de göz çevremin aydınlık olmasını her zaman tercih ediyorum, hem daha büyük görünsün diye, hem daha sağlıklı ve de yorgun görünmemek için :) ama makyaj ciddi bir emek ve zaman istiyor o da ayrı bir durum eğer tüm makyaj yapıyorsanız :)

      Sil
    4. işte sorun o :) o kadar vakıt harcamıyorum az yapıyorum bana yetıyor :D sevıyorsan severek yaparsın benı yoruyor :D

      Sil
  2. Çok tatlı bir rengi var sadece bunu, ince bir eye liner ve rimel sür çık.
    ben aydınlatıcı gibi de kullanıyorum bazen.
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende özellikle kaş altına veya tüm göz kapağıma daha büyük göstermesi için :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou