Ev Yapımı Dudak Peelingi 1

/
1 Comments
Merhabalar uzunca bir zamandır ev yapımı tariflerle karşınıza gelemiyordum :) Bu güne kısmetmiş diyelim :) Bu dudak peelingi benim çok sevdiğim bir peelingdir. Mümkünse her hafta yaparım. Yumuşacık dudaklarımın sırrı diyelim :)


Malzemelerimiz;
Kahve telvesi
Zeytin yağı
Bal
Tarçın yağı
Toz tarçın (bu sefer toz tarçınım kalmadığı için tarçınsız yaptım)


Kahve telvemizi bir kaba koyuyoruz, ardından zeytin yağı ve bir kaç damla tarçn yağı ilave ediyoruz.


Tarçın yağını ne kadar çok ilave ederseniz dudaklarınız o kadar çok yanıp şişecektir. Bir defasında tarçın yağını çok kaçırmış biri olarak 3 saat boyunca silikonlu gibi dudaklara sahip olmuştum. Ama uyarıyım baştan yakıyor baya. Bu sebeple ben bu sefer sadece 4 damla koydum.


Nemlendirmek için balımızı da ilave ediyoruz ve hepsini karıştırıyoruz.


Dudaklarımızın önceki hali. :)


Dudaklarımıza uyguladığımız peelingi nazik hareketlerle durmaksızın ovalıyoruz. Çikolata yemiş çocuk gibi oluyoruz :D İlginçtir hoş da bir tadı var :D


Peeling sonrası. Şimdi yine aynı şekilde dudaklarımızı ova ova lip balm sürüyoruz.


Ben kendi yaptığım doğal dudak balmını kullanıyorum. Merak edenler için tarifi burada.


Ta daa :D Yumuşacık ve de daha pembe renkli dudaklara kavuşuyoruz :)

Hafta iki defa yapmanızı öneririm. Bolca ve nazikçe ovalamayı unutmayınız.

Sevgilerle :)













You may also like

1 yorum:

  1. Dudaklarıın çok hoş, bir sürü tarif duymuştum ama bunu hiç görmedim. En kısa zamanda deneyeceğim, eline sağlık :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou