BB Kremlerim ve Ben

/
10 Comments

Bunlar benim bb kremlerim. Daha yaşım genç ondan fondoten kullanmıyorum. BB kremler kullanmayı daha uygun buluyorum.

Bunlar elimdeki bb kremler. 
Holika Holika Petit Shimmering yazısı burada

Pure Beauty Shooting BB Krem  burada

MUA BB Krem burada

Skin Food Good Afternoon Peach Green Tea BB krem  burada.


Peki bir sonraki bb krem yazısı içlerinden hangisi olsun ?? :)

Sevgilerle :)



You may also like

10 yorum:

  1. mac cc krem cıkarmıs o olabilir cnm =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben elimde olanlardan hangisi olsun demiştim :) çünkü malesef hepsini koyamadım. zaten bulunduğum yerde de mac yok. olsa da alırmıyım bilmiyorum, genel olarak bb kremde uzak doğu ürünlerini tercih ediyorum :) çünkü batılı markalar renkli nemlendirici yapıyorlar genelde... :(

      Sil
  2. skin79 olsun lütfen, merak ediyorum gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. missha kullanıyorum ben de ama bi skin food'um bi skin 79 um olsa ne sevinirdim=) skin 79 un yorumunu gormek isterim ben de=)Ayrıca bb kremde kore malından şaşmamak en güzeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarın ki makyajımı zaten skin 79'la yapacağım en kısa zamanda da postunu hazırlarım. Koreliler cidden bu işte iyiler :)

      Sil
  4. bb krem manyaklıgı bende de var yazın köreye gıdersem toplucammmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel çok şanslısınız diyorum :) Ben anca internetten sipariş verebiliyorum neyse ki benim yaşadığım ülkede kozmetik yasağı diye bir şey yok da en kötü ihtimalle e bay den alabiliyorum istediklerimi :)

      Sil
  5. O korkunç Garnier maceramdan sonra bb kremlere çok soğudum..Aslında cildim bozuk değil ve benim de fondöteni bırakmam lazım ama piyasadaki hiç bir ürüne sıcak bakamıyorum :) bu arada kremlerin de pek bi güzelmiş :) hepsini sağlıkla kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma o maceraya yalnızca senin başına gelmedi :) hepimiz yaşadık neredeyse :D ama bu elimdekiler MUA hariç hep belli bir kalitenin üzerinde ve tavsiye ederim. MUA ingiliz firmasının bb si rek olarak güzel ama renkli nemlendirici gibi yine de garnier'den çok daha iyi diyebilirim :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou