Otacı Bitki Özlü Saç Kremi 10 bitkili

/
3 Comments

İkinci kutunun yarısına gelmiş bulunmaktayım.. İlk başta üzerini doğru düzgün okumadan şampuan diye almıştım. Sonra duşta bir baktım saç kremiymiş. Çok da iyi olmuş aldığım açıkçası. İçinde saçı onarıcı 10 bitkinin olduğu yazıyor. Bunlar; Ada çayı, nane, melisa, biberiye, mersin, sığla, kekik, ardıç, lavanta ve papatya.. 400 ml. İçeriği yeterince organik pek çok market şampuanından çok çok daha iyi.

Saçlarımın suyunu neredeyse tamamen akıttıktan sonra kulak hizamdan saç ucuma kadar sürüyorum. Saçımı tepede toplayıp bekliyorum. Ardından duruluyorum. Zaten durularken hissediyorsunuz saçlarınızın yumuşadığını.

Bu saç kremini aldığımda saçlarım öle ahım şahım değildi hasarlıydı biraz. Ama ard arda 4 boyama sonucu saçlarım çok kurudu ve uçları kırılmaya başladı. Haliyle saçlarım birbirine dolanıyor ve de saçlarım açık yatarsam hayatta çözülüp, taranmıyor. Bu saç kremi artı maske sonucu duştan sonra istediğim tarama kolaylığını elde ediyorum ama çok daha fazla bakıma ihtiyacı var saçlarımın.

Fakat yine de saç bakımı için çok güzel ve doğal bir öneri. Diğer bol kimyasallı market saç kremlerinden hiç eksiği yok..


You may also like

3 yorum:

  1. Ben de Otacı 10 bitki özlü şampuanı çok çok severek kullanıyorum ama kremini hiç denememiştim. Pantene kremim bitince bunu da deneyeceğim, teşekkürler ;)

    cicilibicilihayaller.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. denemeni mutlaka öneririm. benim buarada yabancı bir arkadaşım denedi ve de ilk denemeden sonra "saç kremine bayıldım Türkiye'ye dönünce bana da bu saç kreminden getirebilirmisin dedi" :)Onun saçları benimki kadar yıpranmadığı için o daha hızlı sonuç aldı :))

    YanıtlaSil
  3. birde otacının zeytnyağlı-defne özlü şampuanını kullanın derim benim sarıdan yıpranan hatta kopan saclarımı fazlasıyla iyi toparladı hatta canlandırdı diyebilirim içinede azıcık badem yağını koydunuzmuu emin olun saclarınız daha hızlı toparlanıcaktır kesnlikle şampuan ve sac kremini bir arada kullanın derim farkı görüceksiniz ;) en azından ben gördüm :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou