MUA'dan Alışveriş Yaptım

/
6 Comments




MUA yani Make Up Academy ucuz İngiliz kozmetik markalarından biri. Kendime

1 adet BB Krem
1 adet 12 li far paleti
1 adet Kaş farı seti
2 adet dudak parlatıcısı
2 adet oje aldım

MUA dan bana 2 adet oje ve 1 adet parlatıcı hediye geldi ve kargo dahil toplamda hepsine 60 tl ödedim.





BB krem dışında diğerlerinden gayet memnunum. BB cream'den memnun olmamanın tek sebebi ise gramajı düşük ve de paketin yarısı boş gibi hissediyorsunuz ve de içinde cilt beyazlatıcılar yok ama renk olarak çeşitli güzel. Zaten BB kremin değerlendirmesini de sonra yapacağım Far paleti, dudak parlatıcıları hepsi muhteşem. Hele açık pembe olanı dudaklarınızı bebek dudakları gibi yumuşacık ve de pürüzsüz yapıyor öle yağlı yağlı, yapış yapış parlamıyor. Ojelerin sadece 2 sini denedim renkleri süper kalıcılıkları iyi. BB krem değerlendirmesini de daha sonra yapacağım..


You may also like

6 yorum:

  1. bu sefer ben de bu balmlardan alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Kırmızısının malesef daha resmini koyamadım ama diğerlerine göre daha renkli duruyor. Açık kırmızı parlatıcılar gibi :) Ben de bu sefer rujlarından alacağım, far paleti, eyeliner, allık ve pudra :D fakat pudrası çok koyu gözüküyor internet sitesinde ondan çok emin olamadım..

    YanıtlaSil
  3. ben geçen %35te iki far paleti, bb fondoten, nail constellation ojelerden, minik allıkların birsürü rengini, bir parlatıcı ve birkaç tekli far almıştım. farlar zaten çok kaliteli, yeni yüz paletlerinden alacağım sanırım bir de birkaç dudak ürünü

    YanıtlaSil
  4. Ben BB kremini çok beğenmedim yaa, yani sorunlu bir cildim olmadığı için iyi hoş rengi çok güzel bana tam uydu ama yine de ona da bb krem değil daha çok renkli nemlendirici ya da hafif fondöten falan demeliler yani.. Ben de far paleti, ruj, allık, mineral pudra bir de bir kaç oje alacağım :)

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde kullanın...:) gümrükte sorun çıkmadı mı? biraz bilgi verir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. urunlerden gayet memnunum ve de hic bir sorun cikmadi :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou