Rimmel Kate Moss Lasting Finish 102 Rosetto

/
6 Comments

Kate Moss serisinin renkleri uzun zamandır dikkatimi çekiyordu. Ama sahip olabilmek bugünlere kısmet oldu.  Öncelikle dış görünüşünün çok hoşuma gittiğini söylemeliyim.


Bendeki 102 numarali rengi. Sevdiğim hoş bir açık pembe renk. Bence hem yaza hem kışa uygun bir renk.


Bence bu rujun en güzel tarafı yarı mat olması. Sürdüğünüz de dudağınızda öyle parlamıyor. Ve de çok dayanıklı. Dün öğlen bir sıralarında sürdüm ruju akşam 12 de hala büyük bir kısmı dudağımdaydı.


Bu da flaşlı çekilmiş hali.Renk açık bir renk ama bu kadar da açık değil normalde.

O zaman gelelim tenimizde nasıl durduğuna :)


Bu flaşsız rengi. İki kat sürdüm bileğime. Aslında iki kata gerek bile yoktu renk verişi çok iyi çünkü. Fakat ben dudağımda her yerde eşit renk elde etmek ve de tam rujun rengini elde etmek istediğimden iki kat sürüyorum genelde.


Bu da flaşlı rengi.

Bu ruj da benim şu aralar ki favorilerimden biri sanırım :) Elim sürekli bu ruja gidiyor. Kendime de bu rengi çok yakıştırıyorum ve gelecek yaz ayları ile birlikte daha da fazla kullanacağımı düşünüyorum.

Sizin eliniz de başka hangi renkler ?? Ya da önerdiğiniz renkler?

Hoşuma gitti bu seri o yüzden mutlaka başka rujlarını da almak isterim :)

Sevgilerle :)








You may also like

6 yorum:

  1. Oley yaz için aradığım pembe buydu!! yaşa :)

    YanıtlaSil
  2. sevindim canım yardımcı olabildiğime :)

    YanıtlaSil
  3. renk çok hoş tam yaz için uygun

    banada beklerim, sevgiler

    gulunrengii.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. bu renklere bayılıyorum kendime yakıstırıyorum koleksiyonuma bunuda eklesem çok güzel olur bence :D bu arada bi hevesle başladığım blog yazma aşkında bana yardım eder desteklerseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  5. bu tonlar benimde çok hoşuma gidiyor :) yaz için ideal mutlaka bir tane edin derim :) yeni bloggerlara her zaman destek olmaya çalışıyorum. bende yeniyim aslında daha 5. ayımdayım :) genel olarak beni takip eden herkesi geri takip etmeye çalışıyorum sanırım bu da benim destek olma yöntemlerimden biri. eğer başka bir ihtiyacın varsa mutlaka ilet :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou