Avon Care Hand and Nail Cream- Avon El ve Tırnak Bakım Kremi

/
2 Comments
Merhabalar,

Geçen sene Avon kullanmayı çok seven bir arkadaşım vardı. Bu kremde bana ondan hatıra kaldı.


Sanırım geçen yıl şubat veya martta almıştı. Uzun zamandır hakkında yazmak istiyorum ama hep unutuyordum ya da erteliyordum. Kısmet bugüneymiş :)


Gliserinli, Kalsiyumlu ve E vitaminli yoğun nemlendirici özellikli olduğu yazıyor üzerinde. İddiası ise yıpranmış deriyi onarmak, yoğun bir şekilde nemlendirmek, kurumaya karşı korumak ve sağlıklı-ışıltılı bir görünüm kazandırmak.


Pek çok el kremi gibi tamamen döndürülerek çıkan kapağı var. Malesef çok pratik değil. Kar taneleri ile dizayn edilmiş kabı özellikle kışın soğuktan koruyan ve çatlayan ellere dikkat çekilmek için yapılmış sanırım.


Çok yoğun yapılı bir krem değil fakat hafif katı bir yapısı var. Benim fikirlerime ve kullandığım 2 aylık süredeki izlenimlerime gelirsek,

Kesinlikle yoğun falan nemlendirmiyor.

Öğrencilik hayatı bulaşıkları elimde yıkıyorum ve haliyle çok sıcak su kullanıyorum, ardından dışarı çıkıyorum hava soğuk ellerim bir müddet sonra kaşınmaya ve tekrar kreme ihtiyaç duyuyor. Hava da soğuk dediysem -4'den daha soğuk bir havadan bahsetmiyorum. Bazen hava 8-10 derece bile olsa akşamına ellerim kaşınıyor.

L'occitane'ın shea yağlı el kremi çok daha iyiydi. Ben öyle gece gündüz el kremi sürme taraftarı bir insan değilim genelde yapı olarak. O yüzden günde sadece bir kere sürüyorum bazı günler sürmüyorum bile. Ama genelde her akşam sürmeye çalışıyorum.

Şimdi yeni bir el kremi aldım onu deneyeceğim. Avon'un el kremine ara veriyorum.

Yakında onun da yazısı gelecek..

Sevgilerle :)





You may also like

2 yorum:

  1. Bende bu kremi 1 yılı aşkındır kullanıyorum.dediğiniz gibi nem olayı pek yok.ama ambalajı pek cici :)

    YanıtlaSil
  2. Evet dışı çok tatlı ama benim kesinlikle daha yoğun nemlendirilmeye ihtiyacım var :)Ellerim çok yıpranıyor malesef. Ellerimin bu yaşımda yaşlı eli gibi görünmesini hiç istemiyorum...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou