Günlük Makyaj Örneği 5

/
2 Comments
Sanki uzun zaman oldu bir günlük makyaj örneği yayınlamayalı. Açıkçası ben öyle gibi hissettim :)
 Şu aralar ya alelacele dışarı çıkıyorum ya da hep odamdayım. O yüzden şu aralar birazcık seyrek olacak gibi günlük makyaj örnekleri..


Yine gayet basit bir makyaj fakat gözlerinizi çok hoş gösteriyor. Tamamen kahvenin tonlarını kullandım bu makyajda.

Öncelikle bütün göz kapağıma en açık kahve tonunda ve simli bir far uyguladım. Bütün göz kapağıma. Ardından daha koyu bir kahve tonunu göz kemiğimin hemen altına bir şerit halinde sürdüm. Kirpiklerimin hemen üstünde kalan göz kapağı bölgeme ise kemik altına uyguladığım tondan bir iki ton açık kahve bir far uyguladım.
Kahverengi göz kalemi ile keskin olmayan belirsiz bir çizgi çektim yukarı ya doğru. Bu kısım farın bittiği hattı belirledi. Gözlerimi daha çekik gösterdi. Yaptığı gölge ile dip kısımdaki kirpiklerimi daha dikkat çekici yaptı.


Göz altına açık pembe hafif simli bir kalem çektim ve de rimelle alt kirpiklerimi iyice belirginleştirim.

Üst kirpiklerimi de bolca rimelledikten sonra makyajım bitti :)


Bu makyajda kirpikleri bolca rimellemek gayet önemli. Çünkü göz hatlarınızı keskinleştirecek ve gözlerinizi belirgin kılacak her hangi bir kalem ya da eyeliner kullanılmıyor. Bu da gözlerinize doğal çekici ve hafif buğulu bir hava katıyor :)

Sevgilerle :)




You may also like

2 yorum:

  1. koyu makyajı bende cok seviorum.ama kaliteli olucak akıo çünkü

    YanıtlaSil
  2. ya da altına makyaj bazı üzerine de sabitleyici kullanacaksın :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou