Flormar Longwearing 17 Ruj

/
4 Comments

Sanırım bu postum bol fotoğraflı bir post olacak. Sevdiğim doğal tonlardaki rujlardan biri daha. Flormar Longwearing ruj.


İlk bir arkadaşımda görmüştüm Flormarın bu tonda bir rujunu. Oda bana belki de özellikle ne olduğunu söylemek istemedi ve sadece Flormar dedi geçti. Bende gidince bunu buldum. Aynısı değildi tabi ama napalım :) Bunu da çok sevdim.


Flaşsız çekimdeki rengi.


Flaşlı çekimdeki rengi :)


Flaşsız.


Flaşlı.

Evet biraz fazla turuncumsu bir renk. Özellikle çok sürdüğünüz zaman çok turuncu oluyor. Kolayda bir sürümü olduğundan hemen fazlaca dudağa yayılıyor. Bir de ben öyle sadece alt dudağıma ruju sürüp üst dudağıma yediremem. Şekilsizlikler oluyor vs vs.. Peki ben ne yapıyorum???


Çok olduğunu düşündüğüm zamanlar bir mendili öpüyorum ve de fazlalığı alıyorum. Böylece çok hoş ve doğal duruyor. Tam istediğim gibi :)

Diğer Flormar yazılarım için :)  tıklayalım

Her zaman dediğim gibi Flormar ürünlerinden memnunum ve de yeni serisi, makyaj bazları ve güzellik yan ürünlerini denemek istiyorum :)

Umarım deneme şansım olur :)

Sevgilerle :)







You may also like

4 yorum:

  1. merhaba bloğuma beklerimn:)

    http://suslupuslublog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Takipçin oldum bile :) çok güzel fikirler var tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Mimlendinn şekerimmm ;) Sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum ;) Sevgilerr

    http://obenimdunyammm.blogspot.com/2013/01/mimlendim.html

    Ayrıca rujun rengi inanılmaz güzel,,ne çok renkli ne de tam nude.Fakat ben Flormarın long wearing serisinden pek hoşlanmıyorum. DUdakta ufacık bir pürüz dahi olsa ruj orada toplanıyor.Onun yerine pretty lipstick'i ve supershine lipstick i tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. ben her rujdan önce mutlaka nemlendirici sürüyorum dudaktaki pürüzleri gidermeye çalışıyorum :) böylece bir sorun olmuyor. Ama renk turuncumsu ondan her seferinde biraz siliyorum yoksa beyaz tende çok dikkat çekici oluyor :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou