Ufak Bir Alışveriş Daha

/
8 Comments

Merhabalar :)


Geçenler de kozmetik yan ürünleri satan bir mağazaya girdim. Kendime ufak tefek bir şeyler aldım. Kaş ve kirpik boyası, tırnaklar için noktalama aleti ve de krepe tarağı.


Bu boyanın 3 rengi var. Siyah, kahve ve hafif grimsi bir siyah. 15 kullanımlık dese de ben kirpiklerim için kullandığımdan baya bir zaman yetecek gibi duruyor.

İlk denememi yaptım bile. Çok doğal hoş oldu. Ama bir kez daha deneyip sonra buraya deneyimlerimi yazmak istiyorum.


Artık saçlarımla daha fazla ilgilenmeye karar verdim. Daha dolgun görünmesini istediğim zamanlarda ise bu krepe tarağını kullanacağım.


Noktalı tırnaklara sahip olmayı hep istiyordum. Sonunda bir yerde gördüm ve aldım. Bu gün de ilk denememi yapacağım sanırım.

Küçük ama beni tatmin eden bir alışveriş oldu. 

Siz aldıklarım hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sevgilerle :)






You may also like

8 yorum:

  1. aldığın krepe tarağını ilk kez gördüm değişik fırçalıymış bende var ama bildiğin plastikten...
    kullandıktan sonra yorumlarını bekliyor olacağım çok merak ettim :)
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyince yazacağım canım :) çok becerikli değilimdir saç konusunda ama kendimi geliştireceğim artık :)

      Sil
  2. güle güle kullan krepe taragı uçları çok sert saçlarını yıpratabilir dikkatli ol canım sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarımı düşündüğümden bu güne kadar hiç denememiştim şimdi de özel günlerde gece dışarı çıkarken falan kullanmayı düşünüyorum :) zaten artık saçlarımı boyamıyorum da, maşa, saç düzleştirici ya da saç kurutma makinesi de kullanmıyorum. Ondan artık çok da zarar gelmez diye düşünüyorum :)

      Sil
  3. Bu Nail art ürünü her yerde yok. Ne güzel ki denk gelmişsin. Bende geçenlerde Bourjois'te denk gelip aldım. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya bulması çok zor. Taş, şerit, çıkartma vs bulunuyor ama bu tür ürünleri bulmak cidden zor. Bir de fırçaları varmış ki daha hiç görmedim.. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Nereden ve ne kadara aldığını yazar mısın?biz de kolayca gidip alalım :)

      Sil
    3. Canım ben Türkiye'de yaşamıyorum, malesef yardımcı olamayacağım... :(

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou