Dudakları Büyük Gösterme ve Yumuşacık Dudaklar :)

/
6 Comments

Merhabalar;

Bugün makyaj hileleri ile ilgili bir postla karşınızdayım. :)


Pek çok bayan dudaklarını olduğundan daha büyük göstermek isterler. Kurumuş ve nemsiz dudaklar normalde olduklarından daha küçük gözükürler. Bir de dudak çizgileriniz kaybolmaya başlamışsa iyice yok olurlar. Pek çok yerde bulabileceğiniz bu bilgileri bir de ben size uygulamalı olarak göstermek istedim.

Bu benim nemlendirilmemiş kuru dudaklarım.


İlk adım mutlaka dudaklarınızı nemlendirin.


Aydınlatıcınızı ince bir şerit halinde dudaklarınızın etfarına uygulayın. Aslında bu işlemi en sonda yapabilirsiniz fakat ben ruj dağılmasın diye önceden birazcık kalın bir şekilde uyguluyorum.


Aydınlatıcınız aşırı belli belli oluyorsa birazını silin.


Ben ilk başta bu şekilde uyguluyorum. Sonra aydınlatıcının kalınlığı ve bilirginliği azalıyor.


Dudak kaleminizi dudak çizginizin hemen üzerinden çekin. Unutmayın açık renk rujlar her zaman dudaklarınızı olduğundan daha büyük gösterir.


Dudağınıza rujunuzu uygulayın.

Aydınlık veren bir farı alıp üst dudağınızdaki v şeklindeki çukuru aydınlatın.


İşte sonuç :) İsterseniz dudaklarınızın ortasına çok açık renkte parlatıcı da uygulayabilirsiniz. Ama ben sevmediğimden pek de uygulamıyorum. Bir de rujunuzun fazlasını kağıt mendille alırsanız çok daha iyi bir sonuç elde ediyorsunuz. Burada birazcık acelem olduğundan unuttum bu işlemi yapmayı.


Umarım beğenmişsinizdir ve işinize yarar.

Sevgilerle :)














You may also like

6 yorum:

  1. Basit ama etkili bir yöntem çok sevdim. Deneyeceğim.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Kullandığın ürünlerin markasını ve kodlarını yazar mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusura bakmayın yorumunuzu daha yeni görüyorum ama kullandıklarım;

      Markasız bir dudak kremi (1 tl e almıştım)
      MUA Naturel Paleti
      Flormar No 201 dudak kalemi
      Golden Rose Stick en açık rengi kapatıcı
      Ve Rimmel Kate 03 Ruj
      Son üçünün yorumları bloğumda bulunmaktadır. Sevgilerle :)

      Sil
  3. Yani...makeup artist degilim ama uzun yillardir loreal marka uzmaniyim..ve isim gerwgi makyaj uygulamasida yapiyorum..bugune kadar ki en etkili yontem daha basit aslinda..nemlendiricisiz dudaklariniza dudaklarinizin renginden az acik bi kapatici yada atick fondoteni ruj misali uygulayin alt ve uat dudaklariniz birbirine iyice kapatin..hani ruju dagittiginiz gibi:) o sirada hafiften kapatici dudak cizginizin biraz disina kontrollu sekilde tasar..dudaklarinizin birebir kalibinda..ve uzerine istediginiz renklerde parlagici uygulayin..ruj kapaticiyla ayni kivamda oldugundan pek etkili olmaz :) hem parlaticilarda dudagi oldugundan dolgun gosterir ..basit :) bunuda deneyebilirsiniz..sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bir sonuca birden fazla yolu oluyor her zaman :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou