Diğer bütün Pure Beauty ürünlerim gibi bunu da Watsons'dan aldım.

Alırken de aynı şeyi düşünüyordum, hala da aynı şeyi düşünüyorum, cilt rengi ve leke açısından Türkiye'de alınabilecek en iyi ürün kendisi bence. Bunlar hep benim görüşlerim tabiki de..

Ürün losyon şeklinde olduğu için ara kapağı var. Kutusu hoş :) Çok pratik değil ama kim gündüz kremini yanında taşıyor ki, seyahat dışında..


Ürünün yarısından fazlasını kullandım sonra içine pirinç suyu ekledim bir miktar. Herhangi bir bozulma zarar görme yok. Hatta bence daha iyi bile oldu.


Bu son hali. Şu aralar kullanmaya ara verdim. Nedeni başka bir krem. O başka kremin de tek nedeni 21 gün içerisinde gözle görülür bir sonuç vereceği iddiası. 

Neyse Pure Beauty kremimize geri dönelim. Bu bir gündüz kremi. Gece için başka cilt rengi açıcı, leke giderici krem kullanıyorum. Lekelerimi ki büyük ve açık renkli oldukları için çok göze çarpmıyorlardı, 3 ay içerisin de kontrol altına aldım. Daha aydınlık bir cildim var ve de her regl öncesi çıkan sivilcelerimden yapmakta olduğum bakım sayesinde kurtuldum.

Bu arada Pure Beauty Brightening serisinin temizleyicisi ve gece kremi dışında bütün serisini kullanıyorum.

Komple lekelere karşı ve aydınlatıcı bir bakım uyguladığım için bende işe yaradı. Herkese de tavsiye ederim.

Ama baştan uyarıyorum bu birazcık sabır işi ve düzen işi. Kullandığım maskelerden losyonlara, kremlere serumlara kadar hep aydınlatıcı leke giderici özellik de ürünler kullanıyorum haliyle işe yarıyor.

Sizde kendinizi bu yola adayın yoksa iyi sonuç alabilmek için çok fazla beklemek gerekiyor. Ben ki daha 5. ayımdayım bıraktığımda 1-2 haftaya cildim kararmaya lekeler koyu sarı bir şekilde belirmeye başlıyor hafiften. O yüzden bunu bir yaşam şekli haline dönüştürmeye başlasanız iyi olur.

Sevgilerle :)

Rengine çok bayılarak aldığım bir ruj kendisi. Ama tam yaz aylarında kullanılmalık bir ruj ya da kışın akşam makyajında kendinizi renkli hissetmek isterseniz. Ama malesef ben çok kullanamadım bu ruju. Onun yerine bulunduğum ülkede ki bir ucuzlukçudan aldığım başka bir pembe tonda ruju kullandım hep. Çok hoş bir pembeydi o da bir gün onun da yazısını yazmak istiyorum :) Gelelim rujumuza..


Rujumuz her zamanki klasik maybelline color sensation kutusunda :)


Rengi ve numarası


Dediğim gibi gayet tatlı ve çarpıcı bir pembe rengi var. Bahar yaz ayları için kesinlikle ideal. Ya da simsiyah giyindiğimiz karlı kışlara renk katmak için :)


Flaşsız rengi.


Flaşlı rengi. Sanırım bu gün bu ruju kullanacağım. Hava gayet güneşli ve güzel :) En azından birazcık renklenelim de baharın geldiğini hissedelim.

Sevgilerle :)

Biliyorum bu bb krem'de fazlasıyla yorumlandı zaman içinde. Ama kullandığım hiç bir bb kremi es geçmeden yazmak istedim. Garner dışında, çünkü aldığımın ilk haftası bir arkadaşıma verdim. Neyse gelelim Pure Beauty Shooting BB Krem'e. Jasmin Water BB Krem'i aramak için gittiğim sırada almıştım kendisini.


30 ml'lik bir ürün fakat çok bereketli. Kullan kullan bitmiyor. Kaç ay oldu daha anca yarısına gelebildim.


Bence ender kötü taraflarından birisi kapağı. Hızlı hareket etmeniz gerekiyorsa biraz sorun.Ayrıca da kaç defa kapağı elimden düşürdüğümü biliyorum kapatıyorum derken.


Bu aldığım miktar bütün yüzünüzü neredeyse 2 defa kapatmaya yeter aslında. Diğer bir çok hoşnut olamadığım konu malesef ki rengi. Çok açık tenli insanlara birazcık koyu gelecektir rengi.


Ürünü yüzünüze sürdükten sonra birazcık bekleyin. En güzel sonucu biraz beklediğiniz zaman alıyorsunuz. O yüzden hemen olumsuz not verip de moraliniz bozulmasın.


Kapatıcılığına gelirsek benim için gayet yeterli. Aşırı derecede kötü bir cilt yapınız yoksa bence yeterli bir kapatıcılığı var. Özellikle yüzümdeki kırmızılıklar kapandığında çok güzel hissediyorum :)


Bu resimde elimdeki bütün fazlalığı aldım. Doğal cilt tonuma gayet yakın bir renk. Fakat bu ürünü kullanıp dışarı çıkıp ardından 4-5 saat sonra eve döndüğümde aynada sanki ürün yüzümde biraz daha koyulaşmış gibi hissediyorum. Öyle aşırı bir koyuluk değil tabiki ama 1 ton değişmiş hissi yaşıyorum. O yüzden de hep pudrayla sabitliyorum.

Bu ürünün diğer bir kötü yanı güneş korumasının olmaması.

Ben bunu ürünü bir kez daha alır mıyım?
Almam.

Nedenleri,
SPF'si yok
Kapağı kullanışsız
Rengi birazcık koyu üstelik pembe bazlı gibi bir renk.

Ama yine de Türkiye şartlarına göre alınabilecek fiyat, kalite ve bulunabilirlik açısından en iyi ürünlerden biri kendisi.

O yüzden çekinmeden alabilirsiniz.

Sevgilerle :)



Merhabalar :)

Diğer bir tekli far yazımla daha karşınızdayım yine :)


Bu farı almış olmak için almıştım açıkçası. Hiç de ihtiyacım yoktu o anda. Sanırım bu sebeple aldıktan sonra da hiç ısınamamıştım, bakırımsı koyu kahve rengi bana yeteri kadar koyu gelmemişti.


Kendi ellerimle gidip 22 numaralı kahverengini seçtikten sonra rengi beğenmeyen tek insan benim sanırım. Ama açıkçası bugün bu postu yazarken fikirlerim değişti.


Rengi kesinlikle bu flaşlı çekimdeki gibi. Ama çok enteresandır sürdüğünüz de elde ettiğiniz renk daha koyu daha tok bir kahverengi.


Bu flaşsız çekimde görülen rengi. 


Bu da flaşlı çekimde görülen renk. Dediğim gibi renk tende daha koyu, daha tok duruyor. Kutudaki kadar bakırımsı değil yani. O yüzden bu gün denerken daha çok hoşuma gitti.

O yüzden kullanmaya başlayacağım en kısa zamanda :) Mesela yarın ki makyajımda.. :)

Sevgilerle




Her zaman söylerdim yine söylüyorum bulunduğum ülke cilt bakımı açısından bir ganimet :) Hem ucuz, hem kaliteli :) Ve bu cilt beyazlatıcı krem maske de onlardan biri.


Burada ürünler aynı zamanda göz de dolduruyor kapağını açtığınız da ağzına kadar dolu ürün görüyorsunuz.  Bu krem maske koyu sarı renkli koyu kıvamlı bir maske. Hafta da 3-4 kullanım gerektiriyor. Yoğun c vitaminli ve de kızılcıktan elde edilen doğal arbutin olduğu yazıyor. Düzenli kullanım da cidden işe yarıyor. Ama ben ne yaptım içine yoğun c vitaminlerinden oluşan çaydan kalan suyu karıştırdım. Bence o zamandan beri daha bile işe yarıyor.


Diğer bir güzel özelliği ara kapağının olması. Böylece ürün akmıyor. Ürünün fiyatı bizim paramızla 10-11 tl civarında. Baya da bereketli bir ürün en az 6 ay kullanırsınız.

Umarım  beğenmişsinizdir. Daha fazla cilt rengi ve lekelerle ilgili ürün yorumları ve yeni ürün tanıtımları gelecek :)

Sevgilerle :)
Malum kış ayları herkes kilo alıyor. Bir de bulunduğum ülkede kışın resmen sebze yok. Ya patates, havuç, lahana ya da başka ülkeler den ihraç edilen bir kaç sebze çeşidi daha.. Hep et, et, et... Soğuk bir ülke olunca haliyle et de yağlı, haliyle bizde kiloları alıyoruz da alıyoruz..

Bende hem kilo sebebi ile hemde sağlık açısından lahana suyu kürüne başlamayı uygun buldum. Nasılsa burada yer gök her yer lahana :)

İlk bardağımı sabah içtim. Açıkçası öyle dedikleri gibi de korkunç iğrenç bir tadı falan yok.. Hele biraz daha soğumasını bekleseydim daha da güzel olacaktı tadı diye düşünüyorum.

Eğer erkek arkadaşım bana engel olmazsa(çok zayıf olduğumu düşünüyor kendileri) 5 günün sonucunda gelişmeleri yazacağım.

Sevgilerle :)

Saç bakım ürünleri tabiki de :) Üstte ki 3 ürünümüz, Kallos havuçlu saç maskesi, Syoss Shine Boost kuru ve yıpranmış saçlar için bakım ve yine Kallos ısıl işlem öncesi sprey. Saçlarım zaten düz çok da düzleştirmiyorum ama saç kurutma öncesi iyi olabilir bazen de maşa vs.. Evde bulunsun çünkü ihtiyaç oluyor diye aldım.


Tony Moly  Tomatox Magic White Massage Pack domatesli cilt rengi maskesi ve Holika Holika Petit BB. Kendisine ilk denememle aşık oldum. Maskeyi denemek içinde sabırsızlanıyorum.


Guylond Makyaj paleti. Hoş bir palet kutusu görünümü çok şık ve kullanım kolaylığı sağlaması yönünden çok güzel bir ürün en kısa zamanda deneyimlerimi aktaracağım sizlere.

Sevgilerle :)

Kendileri benim saç maskem olmaktadırlar :)


500 ml'lik kocaman hindistan cevizli nemlendirici bir saç maskesi. Üzerinde uzun saçlar için yazıyordu nedenini anlamamıştım ta ki kutuyu açıp da kullanana kadar.


Çok sıvı ve akışkan bir içeriği var o yüzdenmiş meğer. Uzun saça uygulanması çok kolay. Losyon kıvamında hoş hafif kokulu bir ürün. Duşta bana hız kazandırdığı çok kesin.


Saç yapım çok ve aşırı ince telli. Kuaföre gittiğimde iki saatte çıkamam kuaförden saçlarımın çokluğundan dolayı, uzunluğu da çabası. Ama o kadar bol bol kullanmama rağmen daha anca yarısına gelebildim.

Gerçi saçlarıma şu aralar tonlarca ürün kullanıyorum yoksa olmuyor. Aslında ucuz bir ürün 8-9 tl arası bir fiyatı var. Bu bitince shea butter'lısını alacağım. :)

Hepimize bakımlı saçlar diliyorum :)

Sevgilerle :)

İlkler özeldir derler.. Bende ilk çekilişimi yapabilmek için heyecanla bekliyordum :) Lafı uzatmadan gelelim çekilişe :) Sizin için seçtiklerim


Moments Duş jeli-Vücut Losyonu ve Pembe simli dudak parlatıcı
Boulevard makyaj paleti
Swarowski taşlı kalpli kolye ucu
Avon Advence Techniques Argan Yağlı Şampuan
Balea Renkli Nemlendirici- Doğal Ton (bir defa denendi sadece)
MUA Turuncu Oje


Denim Makyaj Paletinin içi 18 renk far, 2 adet pudra, 2adet allık



Swarowski taşlı açık mor kalpli kolye ucu..




Şimdi gelelim şartlara :)

Zorunlu şartlar,

Bloğumun üyesi olmanız,
Ve de Bloğunuzda çekilişimi duyurmanız

Artı haklar
Twitter'da beni takibe almanız Beyaz Kedi artı Twitter'da duyurmak +1 hak
Facebook'da duyurmak +1 hak
Google Plus'da +1 e tıklamak +1 hak

linkler ve takipçi adları ve size ulaşabileceğim mail adreslerini postun altına yorum olarak bırakıyoruz. 

Çekiliş 10 Mart gece yarısına kadar sürecek. Aynı hafta içinde çekilişi yapıp sonucu duyuracağım hem blogdan hem de şanslı katılımcımıza mail göndererek. Çekiliş Random'la olacak. Söylememe gerek bile yok kargo parası benden.

Hadi bakalım herkes şansını denesin :)











Flormar'ın tekli far serisinin renkleri kesinlikle çok güzel. Tekli far kullanmayı hiç sevmem aslında pratik değiller çünkü.

Birde Flormar farları için tek kötü nokta içinde fırçasının olmaması. Bu yüzden çantanıza atıp makyajınızı tazeleyemezsiniz, tuvallette hızlıca makyaj yapamazsınız.


Numarası silinmiş olmasına rağmen 13 nolu far bendeki. Sanırım şu anlık elimdeki tek, tekli far :)

Biliyorum cümle birazcık karışık oldu.


Tekrar söylüyorum Flormar'ın tekli farlarının rengi kesinlikle mükemmel. Ben o gün sadece bunu alabilmiştim neden tam hatırlayamıyorum şimdi :)


Flaşsız farımızın rengi. Elime iki kat halinde sürdüm. Fotoda renginin daha iyi çıkması için.


Bu da flaşlı çekilmiş hali. Çok hoş bir renk tonu var ve de dayanıklılık açısından son derece iyi. Hafif sedefli bir yapısı da var. Renk güzel parlıyor ışıkta.

Ne diyebilirim bundan sonraki ilk işim 2-4-9-12-15-16-19-23-24 nolu renklerini almak olacak.
Zaman sıkışıklığımın olmadığı günlerde kullanırım artık :)

Diğer flormar yazılarım için tıklayalım lütfen :)

Yakında Flormar ikili allık, long wear ruj ve supershine parlatıcı yazılarım da gelecek :)

Sevgilerle :)


Merhaba,

Bir dörtlü Kajal far yazısıyla daha karşınızdayım. 


Malesef bunun numarasını söyleyemiyorum çünkü arkasındaki numara silinmiş. Halbuki Kajal Ice Fog'la (tık tık) ikisini beraber almıştım. 


Bu sefer bütün resimleri flaşlı ve flaşsız olmak üzere ekledim. Bu paleti seçmemin bir sebebi ise farklı renk tonlarından oluşmasıydı. Bir adet simli ten rengine yakın çok açık sarı veya kahve (nasıl adlandırırsanız artık) bir adet altın sarısı simli, bir adet mavi ve bir adet zümrüt yeşili renk barındırıyor.


Açıkçası gördüğüm de mavinin rengine bayılmıştım. Açık ve tok bir lacivert ya geceleri için mükemmel bir renk. Yeşil ise çok iddialı geldiğinden hiç kullanmadım daha :)

En çok en baştaki rengi kullanıyorum. Simli olduğu halde günlük makyajlar için birebir.


Bu da flaşlı çekimdeki renkler. Neden bilmem altın ama altın sarısı rengi kullanma alışkanlığımda hiç yok. Halbuki makyaja ışıltı katmak için ya da altın sarısı baz far üstüne siyah toz far çok güzel bir kombin olabilir gece makyajlarında. Bende bundan sonraki ilk makyajımda deneyeceğim bunu.

Umarım beğenmişsinizdir :)

Sevgilerle :)






Fruttini Body Scrub. Bu ürünü Kosova gezimde almıştım. Malesef acele ile alışveriş merkezini terk etmek zorunda kaldığımızdan çok da ürün bakamadım.

Bu ve bunun vücut losyonu ile vücut pudrası kaptım çıktım alışveriş merkezinden.


200 ml'lik göz doyurucu bir ürün. Kokusu ve rengi çok güzel. Sanırım ben ahududu kokulu ürünlere bayılıyorum.


Ürün krem gibi elinize geliyor. Ardından da  pütürcüklü bir yapı alıyor.



Elimde dağıtarak göstermeyi denedim. Bu pütürlü görünüm içindeki parçacıklardan ötürü. Açıkçası ben duşta bol bol kullanıyorum içindeki parçacıklar yoğun miktarda olduğu halde ne kadar fazla pütürcük varsa peeling için o kadar iyi.

Bir sürü çeşidi olan ucuz bir marka. Fakat ülkeden ülkeye çok farklılık gösterebiliyor. Fiyatı 2-3 Euro arasıydı.

Açıkçası fiyatına göre hoş bir ürün. Tavsiye ederim :)

Sevgilerle :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.

About

bana ulaşabilirsiniz

minikbeyazkedim@gmail.com

Link list

act like a lady (1) aksesuar (3) alışveriş (9) alix avien (5) allık (9) alverde (1) anew (1) astor (2) avon (8) balea (2) bb krem (10) bebe yağı (1) bershka (1) beyu (2) bourjois (2) bronzer (1) burt's bees (1) Calvin Klein (1) carmina (1) cecile (3) claire's (1) cosmetic plant (2) çay (6) dalan (1) delia (1) dirty works (2) doğal tarifler (4) dudak kalemi (5) duş jeli (1) ecotools (1) el kremi (4) Elizabeth Arden (1) elmiplant (2) emily (1) essence (9) essie (1) eyeliner (9) far (24) far bazı (2) farmec (1) felce azzurra (1) flormar (13) flower power (1) fruttini (1) gliss (1) golden rose (14) good things (1) göz kalemi (3) göz maskesi (1) günlük makyaj örneği (7) herbagen (1) holika holika (3) jonhsons baby (1) kajal (2) kapatıcı (3) kaş paleti (1) kirpik boyası (1) l'occitane (1) lionesse (2) lip balm (4) lipton (1) losyon (1) makyaj bazı (1) makyaj fırçaları (1) makyaj hileleri (2) maskara (3) maske (8) max factor (2) maybelline (7) mayra (1) mil mil (1) miss sporty (4) missha (2) mua (7) nascita (2) nivea (2) nyc (2) oje (13) oriflame (10) otacı (1) pastel (1) peeling (2) ponds (1) pure beauty (3) Q4U (1) rimmel (8) Ruj (25) s-he (1) sabun (1) saç bakımı (6) saç kremi (2) saç maskesi (3) sally hansen (2) sephora (5) skin 79 (1) skin food (2) skin whitening (9) skinlite (2) solid (2) stila (1) syoss (2) şampuan (1) tırnak süsleme (1) tonymoly (1) vincent longo (1) vücut pudrası (1) whitening cream (5) yüz kremi (1) yüz masajı (1) yüz serumu (1) yüz temizleme jeli (6) Yves Rocher (3)

Ziyaretçi Sayısı

Labels

Bu Blogda Ara

Twitter'da da bulun beni :)

Free background from VintageMadeForYou